FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná knižnica Vita Naturale hnedá z dreva s piatimi policami 190cm

EM30452

Nemáte si kde vystaviť Vaše obľúbené dekorácie a knihy? Moderná knižnica kolekcie Vita Naturale je elegantný a praktický moderný nábytok, ktorý pridá taliansky štýl a funkcionalitu do Vášho luxusného priestoru. Knižnica Vita Naturale je vyrobená z prírodného orechového dyhovaného drevahnedej farbe, ktoré vďaka svojmu dôrazu na kresbu dreva dodá obľúbený a vyhľadávaný naturálny nádych do interiéru.

Nápaditý dizajn knižnice Vita Naturale je obohatený o jej funkčnú stránku v podobe piatich, striedavo uložených políc s vnútornou výškou 35cm, vďaka ktorým knižnica prinesie do Vášho interiéru zaujímavý a originálny vizuálny a praktický prvok.

Vertikálna konštrukcia knižnice Vita Naturale z orechovej dyhy prinesie Vášmu interiéru pocit tepla, elegancieútulnosti, čo podčiarkne nadčasový vzhľad s dôrazom na moderné trendy bývania. Či už knižnicu Vita Naturale využijete vo Vašej obývačke, pracovni alebo spálni, elegantný taliansky dizajn a jemné orechové tóny knižnice zaručene vyniknú.

Modulárna knižnica Vita Naturale je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kúsok nábytku, ktorý dokáže skombinovať moderný dizajn, funkčnosť a sofistikovanosť. Jej moderná estetika, kvalitné materiály a vynikajúce prevedenie vytvárajú produkt, ktorý je nielen pekný na pohľad, ale je najmä trvácny a praktický.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 389,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Atypický ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Knižnice a regály z dreva ►Moderné knižnice a regály



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti