FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná knižnica Vita Naturale z dreva a chrómu hnedá 170cm

EM30505

Zažite pocit luxusu s modernou knižnicou z kolekcie Vita Naturale a prineste taliansky dizajn do Vášho dizajnového interiéru. Tento štýlový kus nábytku ponúka dokonalú kombináciu prírodného nádychu a nadčasového avantgardného dizajnu.  

Sofistikovanýteplý vzhľad knižnice Vita Naturale je dosiahnutý vďaka drevenému vyhotoveniu, obohatenému o kvalitnú orechovú dyhu v hnedej farbe, ktorá prinesie spomenutý naturálny nádych s dôrazom na kresbu a línie dreva. Prírodný drevený vzhľad je doplnený inteligentne spracovanou chrómovanou konštrukciou z nehrdzavejúcej ocele v tvare kvádrov na každej doske knižnice.

Jednoduché línie, minimalistický štýl a pôvabný moderný vzhľad tejto knižnice vytvorí elegantnýluxusný nádych, ktorý perfektne vynikne vo Vašej obývačke, jedálni, či pracovni, čím sa podčiarkne univerzálnosť a funkčnosť knižnice.

Knižnica Vita Naturale je nielen esteticky príťažlivá, ale aj praktická. Modulárny dizajn umožňuje prispôsobiť knižnicu podľa vašich potrieb a preferencií, zatiaľ čo početné poličky vytvoria dostatok otvoreného priestoru.

S knižnicou Vita Naturale Vás čaká kombinácia exkluzívneho dizajnu a maximálnej praktickosti. Pridajte tento luxusný a funkčný moderný nábytok do Vášho domova a vychutnajte si taliansky štýl, ktorý vytvára.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 239,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Knižnice a regály

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Otvorený ►Bez nožičiek ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►Kov - Chróm ►Kov ►Hnedá ►Strieborná ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Knižnice a regály z dreva ►Knižnice a regály z kovu ►Moderné knižnice a regály



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti