FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný dizajnový konferenčný stolík Lyon z masívneho dreva s poličkou obĺžnikový 110cm

Luxusný moderný konferenčný stolík Lyon z našej rovnomennej kolekcie kombinujúcej naturálne prvky dreveného masívu s čistými líniami moderného štýlu vás už na prvý pohľad zaujme svojím jednoduchým, a zároveň neprehliadnuteľným zjavom. Konferenčný stolík Lyon je jedinečný nielen vďaka svojmu elegantnému modernému dizajnu, ktorý vnesie do vašej obývacej miestnosti závan luxusu, ale aj vďaka svojmu procesu výroby, ktorého súčasťou bola prísna kontrola materiálov, ručné spracovanie dreva a využívanie výrobných procesov, ktoré dbajú na ochranu životného prostredia. 

Konferenčný stolík z dreva Lyon odporúčame kombinovať s nábytkom rovnakej kolekcie, moderným masívnym nábytkom v škandinávskom štýle či rustikálnym a koloniálnym nábytkom. Luxusný masívny konferenčný stolík Lyon z dielne španielskych majstrov je ekologickým kúskom nábytku vďaka dodržaniu prísnych pravidel pri výbere materiálov a "enviroment-friendly" výrobných procesov. Dodávateľ nábytku kolekcie Lyon disponuje certifikátom obnovy lesného porastu. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

699,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Lyon

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Koloniálny nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív ►Voliteľná farebnosť ►Luxusná séria španielského štýlového nábytku Esperanza ►Kolekcia Lyon ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti