FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálny set dvoch čiernych štvorcových konferenčných stolíkov Industria Durante 46 cm

EM31967

Dizajnový konferenčný stolík v industriálnom štýle v štvorcovom tvare je doplnený ďalším stolíkom v menšej forme, ktoré sa vzájomne šikovne dopĺňajú. Menší stolík sa jednoducho uloží pod ten väčší, čo umožňuje ich využitie v rôznych veľkostných priestoroch a tiež udržuje ich usporiadané.

Stolíky majú kovovú konštrukciu v čiernej farbe, ktorá je doplnená s kovovou hornou doskou, vďaka čomu majú industriálny charakter a vzhľad. Stolíky Industria Durande je vhodné kombinovať s dalším nábytkom, ktorý disponuje obdobnou kovovu konštrukciou prípadne je ladený v industriálnom štýle. Farebne je čiernu farbu stolíkov možné vďaka jej neutrálnosťou kombinovať s nábytkom v dalších neutrálnych farbách ako sivá, biela, béžová a hnedá. Tieto neutrálne farby podčiarkujú moderný industriálny štýl.

Set konfernecnych stolikov industria durande prinesu do vasej obyvacky industrialny nadych, ktory sa v poslednej dobe tesi zvysujucej sa oblube. Stolíky je v prípade potreby možné roztiahnúť, čím sa zdvojnásobí plocha na servírovanie pochutín a občerstvenia pre vaše návštevy. Ich jednoduchý a zároveň štýlový dizajn ich robí vynikajúcim doplnkom pre moderné domácnosti alebo kancelárie.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

99,19 € s DPH

Znížená cena!

109,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Industria Durante

Podobný tovar v kategórií Konferenčné stolíky

Podobné produkty Industriálne konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Štvorcový ►S nožičkami ►Kov ►Čierna ►Štvorcové konferenčné stolíky ►Kolekcia industriálneho nábytku Industria Durante ►Moderné konferenčné stolíky ►Industriálne konferenčné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti