FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderné kožené kreslo Forma Moderna krémovo biele 100cm

EM30820

Prebuďte luxusný taliansky dizajn vo Vašom interiéri s moderným kreslom Forma Moderna v krémovo bielej farbe. Tento unikátny moderný nábytok je krásnou reprezentáciou pohodlia, elegancie a dizajnu, ktorý prináša do Vášho priestoru šmrnc a jedinečnú atmosféru.

Srdcom moderného kresla Forma Moderna je jeho nadčasové čalúnenie z eko-kože v krémovo bielej farbe, ktoré pokrýva nielen pohodlný sedák a operadlo z mäkkej polyuretánovej peny, ale aj praktický a štýlový zadný vankúš. Tento prvok dodáva kreslu extra vrstvu komfortu, zatiaľ čo eko-kožené čalúnenie umocní moderný a nadčasový dizajn.

Konštrukcia kresla z pochrómovanej nehrdzavejúcej ocele prináša stabilitu a pevnosť, zatiaľ čo podrúčky s čalúnenými aplikáciami zvyšujú komfort pri sedení. Vďaka tejto kombinácii materiálov a farieb vzniká avantgardný a zároveň elegantný vzhľad, ktorý skutočne zaujme a vynikne v každom interiéri.

Prineste do Vášho interiéru  kožené kreslo Forma Moderna a obohaťte ho o moderný kúsok, ktorý je nielen pohodlný, ale zároveň aj plný štýlu, eleganciedizajnu, vernému najnovším trendom vo svete nábytku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

899,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Kožené kreslá

►Luxusný nábytok do obývačky ►Kreslá ►Dizajnové a luxusné kreslá do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Kov - Chróm ►Čalúnený - Koža ►Biela ►Strieborná ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti