FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderné taupe sivé kreslo Billy s textilným čalúnením 111cm

EM31093

Pri hľadaní toho správneho kresla do obývačky treba dbať nie len na jedinečnosť dizajnu a estetiky, ale taktiež na funkčnosť a komfort vyhotovenia. Štýlové kreslo Billy je vhodným adeptom nato, aby ste do Vášho interiéru priniesli to najlepšie z oboch svetov.

Moderné kreslo Billy Vás v prvom rade môže zaujať svojím „plným“ vzhľadom, ktorý je dosiahnutý vďaka bohatému polstrovaniu sedáku a chrbtového operadla s výplňou z peny. Pohodlie Vám umocní vnútorná konštrukcia z dreva a vankúš, ktorý spoločne s mäkkým textilným čalúnením v taupe sivej farbe vytvoria ideálny moderný nábytok na každodenné leňošenie.

Vďaka svojmu rozmeru môžete kreslo Billy použiť aj ako takzvaný loveseat, alebo kreslo lásky, kde sa zmestíte nie len Vy, ale aj Vaša polovička.

Ak hľadáte dizajnový nábytok, ktorý je rovnako praktický ako je štýlový, tak kreslo Billy je perfektným kúskom pre Váš interiér.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 799,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Kreslá

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Sivá ►S opierkami ►Drevo / Masív - Borovica ►Drevo / Masív - Breza ►Moderné kreslá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti