FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná biela rustikálna obývacia stena z masívu Clasica

EM28964

Luxusná rustikálna obývacia zostava Clasica predstavuje vrchol nábytku s historizujúcim klasickým vzhľadom. Nábytok z kolekcie Clasica je zákazkový nábytok vyrábaný talianskou nábytkarskou firmou s dlhoročnou tradíciou siahajúcou až do minulého storočia. Taliansky nábytok z kolekcie Clasica je zákazkový ručne vyrábaný nábytok z masívneho dreva. Historizujúci klasický dojem je umocnený ručne vyrezávanými detailmi, intarziami, rovnako nožičkami v štýle chippendale, ktoré sú typické pre celú kolekciu a v neposlednom rade ručne maľovanými zlatými a striebornými detailmi. Nábytok z kolekcie Clasica sa dá upraviť podľa Vašich predstáv. Môžete si vybrať z množstva farebných prevedení podľa vzorkovník a tiež si môžete vybrať z voliteľných dekoratívnych prvkov, akými sú intarzia, ručne maľované detaily, či ozdobné "korunky" na vitrínach. Nábytok z kolekcie Clasica odporúčame kombinovať s nábytkom rovnakej kolekcie ale aj s kloekciami Pasiones, Emociones a s iným nábytkom rovnakého rustikálneho alebo klasického štýlu.

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 1 549,00 € s DPH

Popis produktu


Luxusný klasický taliansky nábytok Clasica predstavuje klenot medzi nábytkom s historickým a rustikálnym vzhľadom. Nábytok je ručne vyrábaný z masívneho dreva talianskou nábytkárskou firmou s tradíciou siahajucej do prvej polovice minulého storočia. Ako všetok talianský klasický nábytok tak aj nábytok v kolekcii Clasica má silné historizujúce črty, ktoré tvoria oblúkové nožičky v dobovom štýle Chippendale s ručne vyrezávanou výzdobou po jeho okrajoch a k získanému starožitnému vzhľadu mu dopomáha ďalej intarzovaná výzdoba doplnená o úchyty pre zásuvky a dvierka v starožitnej staro striebornej alebo staro zlatej farbe. Intarzovaná výzdoba je dosiahnutá tradičnou stolárskou technikou intarzie, ktorá sa dosahuje ručným vkladaním rôznych druhov dreva v rôznom farebnom prevedení, čím vznikajú tradičné a nenapodobiteľné ozdobné obrazce na povrchu nábytku inšpirované prírodou. Nábytok svojim vzhľadom patrí medzi luxusný rustikálny nábytok a už ako bolo spomenuté dominantným je jeho vyrezávaná luxusná rustikálna výzdoba, ktorá mu dodáva starožitný vzhľad.

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Klasický taliansky nábytok

Podobné produkty Obývacie steny

►Luxusné obývacie zostavy ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Luxusné obývacie steny ►Nábytok z masívu ►Rustikálne obývacie steny ►Rustikálny nábytok do obývačky ►Biela ►Drevo / Masív ►Voliteľná farebnosť ►Kolekcia luxusného klasického talianskeho nábytku Clasica ►Luxusný klasický taliansky nábytok



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti