FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Škandinávska obývacia zostava Nordica Nogal v hnedej orechovej farbe v minimalistickom modernom štýle

EM31902

Obývacia zostava Nordica Nogal je zhotovená v škandinávskom štýle, ktorý v sebe nesie minimalistický a moderný nádych, ktorá očarí vás aj vašu návštevu. 

Obývacia zostava Nordica Nogal obsahuje TV stolík s orechovou hnedou farbou kombinovanou s tmavo sivou stredovou skrinkou. Okrem skrinky má dve zásuvky a dve poličky, ktoré poskytuju dostatok úložného priestoru pre knihy, sezónne dekorácie či spoločenské hry. Zostava ďalej obsahuje konferenčný stolík v okrúhlom tvare, ktorého drevená MDF doska v hnedej orechovej farbe má hladky leský povrch a príjemne tak dopĺňa kovovú okrúhlu konštrukciu v čiernej farbe. S rovnakým dizajnom sa nesie aj príručný stolík v menšej verzii, ktorý poslúži na položenie kávy, časopisu či ovládača na televízor. Vedľa príručného stolíka môžete umiestniť aj kreslo z rovkaje kolekcie, ktorého čalúnený poťah má svetlo sivú farbu s drevenou konštrukciou, ktorá je zaoblená na operadle. Posledný jedinečný kúsok z tejto zostavy je vitrína, ktorá obsahuje dve skrinky na vrchnej časti s dvierkami s viditeľným dreveným dizajnom, v stredovej časti sa nachádzajú dve priestranné poličky kde si môžete umiestniť dekorácie, ktoré obohatia dizajn vitríny, a na spodnej časti nájdete dve zásuvky, ktoré sú ideálne pre úschovu vašich vecí, ktoré si chcete nechať po ruke zorganizovné v prístupnom odkladovom priestore. 

Obsah balenia

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Od 239,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nordica Nogal

Podobné produkty Obývacie zostavy

►Luxusné obývacie zostavy ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►MDF ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Sivá ►Kolekcia moderného severského nábytku Nordica Nogal