FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná sivá taburetka Vita Naturale s drevenou rukoväťou 50cm

EM30513

Doprajte si odpočinok v štýle s modernou podnožkou kolekcie Vita Naturale. Tento elegantný dizajnový kúsok ponúka jemné, textilné čalúnenie v sivej farbe, ktoré svojím univerzálnym farebným prevedením perfektne doplní moderný nábytok Vášho interiéru.

Sivá farba podnožky Vita Naturale je doplnená štýlovou rukoväťou z dreva, ktorá sa nesie v dubovo hnedej farbe. Drevená rúčka je taktiež dokončená chrómovaným spojom, čo dodáva sofistikovanosť a moderný vzhľad.

Podnožka Vita Naturale je verná najnovším trendom v dekorácii, preeto sa bude veľmi ľahko kombinovať vo Vašom interiéri, v ktorom umocní jeho taliansky dizajn. Moderná podnožka vynikne najmä s jemnými bledými sedačkami s drevenými nožičkami a s dreveným nábytkom, čo podčiarkne prírodný vzhľad interiéru.

Vychutnajte si maximálne pohodlie s podnožkou Vita Naturale. Jej oblý tvar a pohodlná horná časť sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálny komfort pre odpočinok nôh po náročnom dni.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

319,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Taburetky

Podobné produkty Taburetky s čalúnením

►Štýlové a luxusné taburetky a podnožky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Okrúhly ►Bez nožičiek ►MDF ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Sivá ►Bez opierok ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Taburetky s čalúnením



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti