FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový tv nástenný stolík Vinan z masívneho mangového dreva s tromi dvierkami 160 cm

EM31965

Dizajnový televízny stolík Vinan z masívneho dreva v teplej hnedej farbe má výrazný dizajn, ktorý zaujme v každej obývacej izbe ladenej tmavými farbami, ako sú šedá alebo čierna. Televízny stolík vytvára harmonickú kombináciu s interiérom v industriálnom alebo modernom štýle, najmä ak je doplnený masívnym nábytkom. Vďaka jeho drevenému vzhľadu sa hodí aj do obývačiek, v ktorých bude aj další nábytok z masívneho dreva v podobnom odtieni. Bočné strany stolíka sú vyzdobené 3D reliéfnym vzorom, ktorý svojimi obrúsenými hranami pripomínajú obrúsený kryštál či diamant, čo TV stolíku dodáva nevšedný a luxusný dojem. Stolík je nástenný bez nožičiek čo je jeho výhodou. 

Stolík ponúka dostatok úložného priestoru na odloženie rôznych osobných vecí, dekorácií alebo rodinných hier. Jeho povrch je hladký s dreveným lakovaným vizuálom. Dvierka majú drevené výbežky, ktoré sú jemne vybrúsené po ich bokoch, čo pridáva stolíku jedinečný šarm a textúru.

Tento televízny stolík nie je len praktickým riešením pre usporiadanie technológií a dekorácií vo vašej obývačke, ale aj štýlovým doplnkom, ktorý prinesie do vášho priestoru teplú atmosféru. Jeho masívne drevo a pekný dizajn ho robia výnimočným kúskom nábytku, ktorý bude určite upútať pozornosť a vyčnievať v každom interiéri.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

463,19 € s DPH

Znížená cena!

509,00 €

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti