FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný nástenný orientálny televízny stolík Cumbria v čierno zlatej farbe 160 cm

EM32113

Televízny stolík Cumbria, navrhnutý v exotickom orientálnom štýle, vyniká svojou čiernou farbou a okúzľujúcimi zlatými detailmi, ktoré pripomínajú slnko a jeho lúče. Stolík sa stane dominantným prvkom každého tmavého interiéru zdobeného v orientálnom štýle, kde jeho dramatické farby a dizajn pridajú priestoru hlboký vizuálny rozmer. 

Stolík je ideálne kombinovať s ďalším tmavým nábytkom z rovnakej kolekcie Cumbria, čo vytvára súdržný a harmonický vzhľad v miestnosti. Takéto zosúladené zariadenie podčiarkne luxusný a sofistikovaný charakter interiéru. 

Televízny stolík Cumbria disponuje tromi skrinkami s dvierkami, ktoré poskytujú bohatý úložný priestor. Skrinky sú ideálne na uskladnenie rôznych dekorácií, kníh, alebo ďalších predmetov, čím pomáhajú udržať priestor organizovaný a esteticky príťažlivý. Výhodou stolíka je funkcia zavesenia, kde nemá nožičky a poskytuje tak pod sebou priestor na uloženie koberca pričom sa neotlačí o jeho konštrukciu.  Stolík sa hodí do orientálnych obývačiek v tmavých interiároch so zlatými dekoráciami. 

S jeho elegantným vzhľadom a praktickým dizajnom, televízny stolík Cumbria nie len zlepšuje funkčnosť obývacej izby, ale tiež dodáva atmosféru luxusu a svetového šarmu, čo je charakteristické pre orientálny štýl. Kúsok teda slúži nielen ako nábytok, ale aj ako umelecké dielo, ktoré obohatí a zdokonalí každý priestor.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

481,39 € s DPH

Znížená cena!

529,00 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Cumbria

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Čierna ►Zlatá ►Drevo / Masív - Mango ►Kolekcia luxusného masívneho nábytku Cumbria ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti