FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art deco obdĺžnikový štvordverový televízny stolík Cumbria v čiernej farbe s orientálnym zdobením 180 cm

EM32115

Art deco obdĺžnikový štvordverový televízny stolík Cumbria je jedinečný kúsok, ktorý môžete umiestniť do vašej obývačky kde bude vynikať so svojím zaujímavým dizajnom. 

Stolík je postavený na štyroch kovových nožičkách v zlatej farbe, ktorých rohy sú elegantne zaoblené a ich povrch je hladký a jemne leský. Dvierka stolíka vytvárajú ornamentálny obrazec pripomínajúci slnko s lúčmi pričom stredný okrúhly detail slúži tiež ako úchytka pre stredové dvierka. Ornamenty sú vyrezávané do mangového dreva, ktorých povrch je pozlátený na čiernom pozadí, čo zvýraznuje celkový dizajn stolíka. 

Stolík obsahuje štyri úložné priestranné  skrinky, do ktorých si pohodlne uložíte rôzne dekorácie, kuchynský riad či poháre alebo fľaše.  Stolík odporúčame kombinovať s art deco nábytkom v tmavých farbách so zlatými dekoráciami. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

599,69 € s DPH

Znížená cena!

659,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií TV stolíky

Podobné produkty Moderné TV stolíky

►TV stolíky ►Art-deco nábytok ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Čierna ►Zlatá ►Drevo / Masív - Mango ►TV stolíky z dreva ►Moderné TV stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti