FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná masívna komoda Norse zo zlato hnedého dreva mindi so štyrmi bielymi zásuvkami a policou 124 cm

MLV25463

Luxusná vysoká komoda Norse vás na prvý pohľad zaujme kontrastnou kombináciou jedinečnej zlato hnedej farby dreva mindi a moderných bielych akcentových prvkov. Oceníte tiež praktický úložný priestor v podobe jednej police a štyroch zásuviek z rozličnou výškou.

Silueta nábytku je minimalistická, s rovnými líniami a podstavou s mierne zošikmenými nožičkami. Na rovných hladkých povrchoch vyniká výrazná kresba letokruhov, ktorá dodáva komode prírodný prvok. Vďaka tomu je skvelou voľbou do priestorov zariadených v severskom štýle, kde dominujú jemné zemité farby a naturálne materiály. 

Zásuvky majú bielu farbu, čo prináša do kompozície estetický kontrast. Tento neutrálny odtieň vyzdvihuje farbu dreva a čisté hladké povrchy zásuviek pôsobia elegantným a sofistikovaným dojmom. Umožňujú tiež umiestnenie komody do moderne zariadenej spálne, kde ju ľahko prepojíte so svetlými textíliami či čalúnenou posteľou.

Drevo mindi dodáva nábytku exkluzívny charakter. Disponuje prirodzeným leskom, ktorý mu v kombinácii s jeho teplou hnedou farbou s podtónmi žltej a červenej dodáva nezameniteľný luxusný zlatistý odtieň. Pre zdôraznenie prírodného charakteru môžete komodu doplniť živými zelenými rastlinami či ďalším nábytkom z masívneho dreva, alebo z rovnakej kolekcie Norse, ktorý nájdete v našej ponuke. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

699,95 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia NORSE

Podobné produkty Komody

►Dizajnové komody ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívneho dizajnového nábytku NORSE ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti