FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný masívny nočný stolík Norse z mindi dreva v teplom hnedom odtieni s bielou zásuvkou 55 cm

MLV25460

Nočný stolík Norse dodá vašej spálni nádych luxusu. Na prvý pohľad vás očarí jeho jedinečná zlatistá hnedá farba a štýlový moderný dizajn.

Stolík je vyrobený z exotického dreva mindi, ktoré je vďaka svojej odolnosti a unikátnemu vzhľadu obľúbeným materiálom v nábytkárstve. Na povrchoch stolíka je viditeľná výrazná kresba letokruhov. Drevo mindiprirodzený lesk a teplú hnedú farbu s podtónmi žltej a červenej, čo mu dodáva exkluzívny vzhľad. Biela farba zásuvky vytvára kontrastný akcentový prvok a podčiarkuje výnimočný charakter prírodného materiálu.

Silueta je moderná a prevládajú v nej lineárne tvary s mierne zošikmenými nožičkami. Nočný stolík vám poskytuje prekvapivo veľké množstvo odkladacieho miesta na vrchnej doske a poličke pod ňou. Oceníte tiež uzavretý úložný priestor v podobe zásuvky.

Výborne doplní čelo postele z masívneho dreva v podobných odtieňoch, alebo z rovnakej kolekcie Norse, ktoré nájdete v našej ponuke. Hodí sa do moderne zariadených spální, kde môžete pridať svetlé textílie, alebo nočné svetlo s bielym tienidlom. V kombinácii so zemitými odtieňmi a ďalšími prírodnými materiálmi zasa priestoru vdýchnete harmonický severský štýl.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

239,95 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia NORSE

Podobný tovar v kategórií Nočné stolíky

Podobné produkty Moderné nočné stolíky

►Dizajnové a luxusné nočné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívneho dizajnového nábytku NORSE ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Hnedá ►Nočné stolíky z dreva ►Moderné nočné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti