FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálny nočný stolík Industria Durante v čiernej farbe 61 cm

EM32099

Industriálny nočný stolík z kolekcie Industria Durante je jedinečným kúskom pre vašu spálňu. Jeho dizajn kombinuje kovové prvky v čiernej farbe s bezpečnostným vrúbkovaným sklom, ktoré je takmer nepriehľadné, čím umožňuje diskrétne uloženie vašich vecí v stolíku. Stolík je osadený na tenkých, kovových nožičkách, čo dodáva jeho vzhľadu ľahkosť a moderný industriálny štýl. Stolík obsahuje jednu poličku s dvierkami, ktoré sa otvárajú na magnet. 

Nočný stolík je ideálny pre moderné spálne, ktoré preferujú jednoduchý a štýlový nábytok. Jeho kovová konštrukcia pridáva do miestnosti industriálny nádych.

Nočný stolík sa hodí v spálni doplniť aj iným industriálne ladeným nábytkom, ktorý má konštrukciu z čierneho kovu ale nestratí sa ani ako solitér v obyvácej izbe ako príručný stolík pri vašej sedačke. Oblúkové tvarovanie hornej časti presklenej výplne dvierok dáva klasický nádych, čo je možné využiť pri umiestnení stolíka v spálni ,v ktorej dominujú oblúkové tvary či už vo forme ozdobnej klemby alebo sú v nej oblúkové okná resp. oblúkové zrkadlá či iný nábytok s oblúkovou výzdobou .Jeho moderný a industriálny štýl bude skvelým doplnkom k ostatnému nábytku v miestnosti a prinesie do nej osobitý a atraktívny vzhľad.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

108,29 € s DPH

Znížená cena!

119,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Industria Durante

Podobný tovar v kategórií Nočné stolíky

Podobné produkty Moderné nočné stolíky

►Dizajnové a luxusné nočné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Štvorcový ►So sklenými dvierkami ►S nožičkami ►S dvierkami ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Priehľadná ►Kolekcia industriálneho nábytku Industria Durante ►Nočné stolíky z kovu ►Moderné nočné stolíky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti