FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná king size manželská posteľ Emperor z dubového masívu v čiernej farbe 211 cm

EM31611

Moderná king size manželská posteľ Emperor predstavuje spojenie robustného dizajnu a elegantného vzhľadu. Vyrobená z kvalitného dubového masívu, táto posteľ je vyhotovená v ebenovej farbe, ktorá dodáva posteli výrazný a sofistikovaný charakter.

Konštrukcia postele z dubového dreva zaisťuje jej dlhodobú odolnosť a pevnosť. Dubové drevo je známe pre svoju tvrdosť a trvanlivosť, čo robí z postele Emperor odolný a spoľahlivý kúsok nábytku, ktorý vydrží po mnoho rokov.

Ebenová farba dodáva posteli moderný a elegantný vzhľad. Tmavý odtieň je hlboký a bohatý, čo zvýrazňuje krásu prírodného dreva a pridáva posteli výrazný dizajnový prvok. Táto farba je skvelou voľbou pre tých, ktorí preferujú moderný a sofistikovaný dekor v ich spálňach. Dekoratívny ratanový výplet vytvára svojou svetlou farbou príjemný estetický kontrast, rovnako ako aj kovové ukončenie nožičiek v zlatej farbe.

King size rozmer postele Emperor ponúka dostatok miesta pre pohodlný spánok, ideálny pre páry, ktoré hľadajú veľkorysý a pohodlný priestor na odpočinok.

Manželská posteľ Emperor je ideálnym doplnkom pre akúkoľvek spálňu, ktorá vyžaduje kombináciu štýlovej elegancie, moderného dizajnu a dlhodobej odolnosti. Posteľ Emperor je nielen praktickým a pohodlným miestom na spánok, ale aj výrazným estetickým prvkom, ktorý obohatí interiér spálne.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 339,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Emperor

Podobné produkty Manželské postele

►Moderný štýlový nábytok ►Ratanový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►Manželské ►Drevo / Masív - Dub ►Kov ►Čierna ►Zlatá ►Kolekcia luxusného nábytku Emperor ►Manželské postele



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti