FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná komoda Forma Moderna z dreva s čiernymi dvierkami orech 124cm

EM30858

Chcete umocniť luxusný nádych a moderný vzhľad Vášho interiéru? Exkluzívna komoda z kolekcie nábytku Forma Moderna je perfektným kúskom, ktorý prinesie nielen luxus a modernosť, ale taktiež aj nenahraditeľný naturálny pocit.

Moderná komoda Forma Moderna disponuje vyhotovením z dreva, obohateného o kvalitné orechové dyhovanie v hnedej farbe. Orechová dyha je obohatená o zvýraznenú kresbu dreva, čo prinesie spomenutý prírodný nádych.

Dizajnová stránka komody kladie dôraz na najnovšie moderné trendy bývania, preto Vás jej vzhľad a taliansky štýl rozhodne zaujme. Komoda Forma Moderna totiž ponúka inteligentné prevedenie dvierok z čierneho tvrdeného skla, ktoré disponuje zrkadlovým efektom. Ten nielen opticky zväčší a osvetlí Váš priestor, ale rovnako mu dodá nádych sofistikovanosti a luxusu v modernom štýle. Stabilitu komody zaistia štyri oceľové nožičky s čiernym epoxidovým lakovaním.

Štyri dvierka komody Forma Moderna s push mechanizmom otvárania a soft-close mechanizmom jemného zatvárania chránia vnútorný úložný priestor s dyhovanými poličkami.            

Nechajte sa obklopiť luxusom s komodou Forma Moderna. Moderný nábytok, ktorý spája to najlepšie do jedného nábytku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 059,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Komody vysoké

Podobné produkty Komody

►Dizajnové komody ►Vysoké dizajnové komody ►Moderný štýlový nábytok ►Zrkadlový nábytok Estila ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Orech ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Hnedá ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti