FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Krištáľový luster Hilias s dvojitou závesnou medenou konštrukciou v glamour štýle 80 cm

MLV21341

Krištáľový závesný luster Hilias v glamour štýle je pozoruhodným kúskom, ktorý kombinuje nádheru krištáľov s eleganciou medenej konštrukcie. Jeho dvojitá konštrukcia dodáva lustru neobyčajný a pútavý vzhľad, ktorý odráža luxus a sofistikovanosť.

Luster je vybavený radom presne brúsených krištáľov, ktoré sú umiestnené tak, aby optimálne odrážali a lámali svetlo, čím vytvárajú ohromujúci vizuálny efekt. Tieto krištále sú navrhnuté tak, aby pri každom pohľade a pohybe svetla vytvárali nádherné svetelné hry.

Dvojitá konštrukcia lustra je vyrobená z kvalitnej medi, ktorá mu dodáva teplý a elegantný nádych. Medený materiál nielenže zaručuje pevnosť a dlhú životnosť lustera, ale tiež prispieva k jeho sofistikovanému vzhľadu.

Tento krištáľový luster s dvojitou medenou konštrukciou je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú nápaditý a zároveň luxusný svetelný prvok pre svoj domov. Je vhodný pre rôzne priestory, od priestranných obývacích izieb až po elegantné jedálne, kde jeho jedinečný dizajn a svetelný efekt môžu byť plne ocenené.

Typ žiarovky je 4x E14, 40 Watt.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

737,06 € s DPH

►Luxusné a dizajnové lustre ►Retro štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Oválny ►Kov ►Medená ►Priehľadná ►Nábytok v Glamour štýle



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti