FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Okrúhly krištáľový závesný luster Gally v glamour štýle s čiernou matnou kovovou konštrukciou 78 cm

MLV21355

Okrúhly závesný luster Gally v glamour štýle je pravou esenciou luxusu a moderného dizajnu. Tento luster kombinuje kúzlo jasných krištáľov s eleganciou čiernej kovovej konštrukcie, čím vytvára nápaditý a zároveň sofistikovaný svetelný prvok.

Centrom tohto lustra je okrúhla konštrukcia. Tieto krištále sú precízne brúsené, aby optimálne lámali a odrážali svetlo, čím vytvárajú nádherný a žiarivý efekt. Z každého uhla pohľadu tieto krištále vytvárajú okúzľujúci vizuálny dojem.

Kovová konštrukcia lustra je vyhotovená v elegantnej čiernej farbe, ktorá poskytuje moderný a výrazný kontrast k jasnosti krištáľov. Tento kontrast nie lenže dodáva estetický apel svietidla, ale tiež zvyšuje lustru charakter a hĺbku.

Luster Gally je ideálny pre tých, ktorí hľadajú štýlový a výrazný svetelný prvok, ktorý bude dominovať v miestnosti. Jeho glamour štýl a kombinácia krištáľov s čiernou kovovou konštrukciou robia z neho perfektný doplnok pre luxusné obývacie izby, elegantné jedálne alebo priestranné haly, kde jeho svetelný efekt a dizajn môžu byť plne ocenené.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 094,79 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Lustre

►Luxusné a dizajnové lustre ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Okrúhly ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Priehľadná ►Nábytok v Glamour štýle



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti