FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Zakrivený oblúkový sklenený luster Mellia v štýle art deco s čiernou kovovou konštrukciou 55 cm

MLV21361

Luster Mellia v štýle art deco je výnimočným svetelným prvkom, ktorý kombinuje eleganciu zakriveného skla s modernou čiernou kovovou konštrukciou. Tento dizajn vytvára atraktívny a sofistikovaný vizuálny dojem, ideálny pre interiéry, ktoré hľadajú jedinečný a štýlový doplnok.

Zakrivené sklenené panely tohto lustra sú tvarované do plynulých a elegantných línií, ktoré jemne rozptyľujú svetlo a vytvárajú príjemnú atmosféru v miestnosti. Toto sklo nie len zvyšuje estetický vzhľad svietidla, ale tiež poskytuje jemné a pohodlné osvetlenie.

Kovová konštrukcia lustra je vyhotovená v čiernej farbe, čo mu dodáva moderný vzhľad a zároveň zabezpečuje jeho pevnosť a dlhú životnosť. Čierny kovový rám kontrastuje so svetlom prenikajúcim cez sklenené panely, čím zvýrazňuje krásu a eleganciu dizajnu.

Luster Mellia odráža typické prvky art deco štýlu, ako sú geometrické tvary a kombinácia luxusných materiálov. Je ideálny pre miestnosti, kde chcete vytvoriť luxusný a sofistikovaný vzhľad, ako sú jedálne, obývacie izby, alebo vstupné haly.

S jeho jedinečným spojením zakriveného skla a čiernej kovovej konštrukcie, luster Mellia slúži nielen ako zdroj osvetlenia, ale aj ako impozantný dekoratívny prvok, ktorý dodáva každému priestoru nádych elegancie a výnimočnosti.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

601,36 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Lustre

►Luxusné a dizajnové lustre ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok zo skla ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Priehľadná ►Atypický



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti