FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Šesťramenný listový závesný luster Salis vo vintage štýle s pozlátenou kovovou konštrukciou 80 cm

EM31417

Šesťramenný listový závesný luster Salis vo vintage štýle spája eleganciu a sofistikovanosť s nádychom klasického šarmu. Jeho pozlátená kovová konštrukcia vyžaruje luxus a dodáva lustru výrazný, ale zároveň jemný vzhľad. Zelené listové motívy na každom z ramien pridávajú organický charakter a prírodnú estetiku, čo je typické pre vintage dizajn.

Detaily v podobe listov na ramenách sú prepracované s dôrazom na autentickosť a detail, čím sa luster stáva nielen zdrojom svetla, ale aj umením. Pozlátený povrch kovu dodáva každému detailu lesk a hĺbku, zvýrazňuje luxusný charakter a zároveň zaručuje dlhú životnosť a odolnosť lustra.

Luster sa hodí do rôznych interiérových priestorov, od jedálenských až po obývacie izby či priestranné vstupné haly. Jeho vintage vzhľad a pozlátená konštrukcia sú ideálne pre vytvorenie atmosféry klasickej elegancie a pohodlia.

S kombináciou pozláteného kovu a listových dekorácií poskytuje luster dostatočné osvetlenie a zároveň pôsobí ako nádherný dekoratívny element, ktorý prináša do každého priestoru vintage krásu a rafinovaný štýl. Objímka žiarovky je 6 X E14 a 40 WATT.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

849,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Lustre

►Luxusné a dizajnové lustre ►Vintage nábytok ►Industriálny nábytok ►Kov ►Sklo ►Zelená ►Zlatá ►Atypický



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti