FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová stolná lampa Vita Naturale čierna 62cm

EM30460

Objavte dizajnovú stolnú lampu Vita Naturale, ktorá obohatí Váš interiér o moderný taliansky štýl a jemný dotyk industriálneho štýlu. Stolná lampa je vyrobená z lakovanej nehrdzavejúcej ocele a jeho tónovanie v elegantnej čiernej farbe zaručuje nadčasový a sofistikovaný vzhľad.

Stolná lampa Vita Naturale je skutočne moderným prírastkom do každého interiéru. S jej minimalistickým, no elegantným dizajnom a povrchovou úpravou ponúka stolná lampa dokonalú kombináciu štýlu a funkčnosti.

Pre tých, ktorí sa zaujímajú o technické špecifikácie, táto lampa podporuje 3 LED žiarovky E14, s maximálnym podporovaným výkonom 40 W. Žiarovky nie sú súčasťou balenia a sú vymeniteľné. Lampa je napájaná 220 V a 50 Hz, a jej energetická trieda A++ je zárukou úspory energie. S dĺžkou kábla 230 cm poskytuje dostatok flexibility pre šikovné umiestnenie lampy.

Kdekoľvek sa rozhodnete túto stolnú lampu umiestniť, jej univerzálne moderné prevedenie vynikne všade. Bez ohľadu na to, či je to vaša obývačka, spálňa alebo pracovňa, dizajnová stolná lampa Vita Naturale prináša rovnováhu medzi modernou estetikou a praktickým osvetlením do Vášho domova.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

889,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Stolné lampy

►Nočné dizajnové a luxusné lampy ►Luxusné a dizajnové stolné lampy ►Moderný štýlový nábytok ►Kov ►Čierna ►Atypický ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti