FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderné šatníkové zrkadlo Vita Naturale s dreveným rámom 190cm

EM30574

Obohaťte svoj moderný interiér  luxusným stojacim zrkadlom Vita Naturale. Jedinečný taliansky dizajn zrkadla je dosiahnutý vďaka jednoduchým líniám obdĺžnikového rámu so zaoblenými hranami. Rám zrkadla Vita Naturale je vyrobený z dreva, ktoré disponuje kvalitnou dyhou z orecha, vďaka ktorej sa zdôrazní prírodný vzhľad s kresbou dreva.

Taliansky štýl stojaceho zrkadla Vita Naturale vynikajúco doplní každý interiér, ktorému dominuje moderný nábytok s  jeho nadčasovým vzhľadom. Dizajnová stránka zrkadla je ideálna na vytvorenie pocitu priestrannosti a pre osvetlenie Vašich priestorov. Vďaka svojmu minimalistickému, no elegantnému vyhotoveniu je zrkadlo Vita Naturale perfektným kúskom na doplnenie moderných interiérov s dreveným nábytkom s naturálnym nádychom. Stojace zrkadlo v neposlednom rade ponúka bohatý rozmer  190x60cm, vďaka ktorému ho možno využiť aj ako šatníkové zrkadlo.

Ak hľadáte moderný nábytok, ktorý v sebe spája to najlepšie z oboch svetov - moderný dizajn a prirodzený pocit - potom je naše stojace zrkadlo Vita Naturale pre Vás ideálnou voľbou. Jeho taliansky dizajn, zameranie na prírodné línie dreva a všestranný charakter z neho robia perfektný doplnok do každej domácnosti. Premeňte svoj obytný priestor na luxusné a sofistikované prostredie.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

669,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Šatníkové zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Dizajnové šatníkové zrkadlá ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Drevo / Masív - Orech ►Hnedá ►Obdĺžnikové zrkadlá ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti