FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Nástenné okrúhle zrkadlo Diaz s mramorovým rámom v tmavo čiernej farbe 100 cm

EM31716

Oživte svoje steny s nástenným okrúhlym zrkadlom Diaz, ktoré disponuje elegantným mramorovým rámom v tmavej čiernej farbe. Toto zrkadlo je nielen praktickým predmetom na skontrolovanie vášho vzhľadu, ale aj dekoratívnym prvkom, ktorý dodáva vášmu priestoru štýlový a luxusný nádych. Zrkadlo ideálne zapasuje do predsiení, chodieb, kuchýň či obývacích priestorov zladený so zlatými či striebornými doplnkami. Taktiež krásna kombinácia neutrálnych farieb, ako sú čierna, biela, béžová a sivá pozdvihne dizajn zrkadla vo vašich priestoroch. 

Mramorový rám pridáva zrkadlu nadčasový a sofistikovaný vzhľad a tmavá čierna farba dodáva priestoru moderný a elegantný štýl. Okrúhla forma zrkadla Diaz pridáva do miestnosti jemný a harmonický vizuálny prvok.

Nechajte sa očariť jedinečným dizajnom a luxusom tohto nástenného okrúhleho zrkadla Diaz. Svojim elegantným vzhľadom bude výborným doplnkom do vášho interiéru, pridávajúc do neho štýlovosť.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

259,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Okrúhle zrkadlá

►Luxusné a dizajnové zrkadlá ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►MDF ►Sklo ►Čierna ►Mramor ►Okrúhle zrkadlá



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti