FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálna lavica Freya z masívneho dreva vo farbe vintage hnedej s čiernymi kovovými obdĺžnikovými nožičkami 200 cm

EM31685

Vstúpte do sveta industriálneho štýlu s lavicou Freya z masívneho dreva v hnedej farbe s čiernymi kovovými obdĺžnikovými nožičkami. Táto lavica v obdĺžnikovom tavre nie je len praktickým sedením, ale aj výrazným dizajnovým prvkom, ktorý pridáva do vášho interiéru dotyk robustného a industriálneho šarmu.

Lavica Freya je vyrobená z borovicového masívu, čo zabezpečuje nielen pevnosť a stabilitu, ale aj prírodný a autentický vzhľad. Hnedá farba dodáva lavici teplý a príjemný nádych, zatiaľ čo čierne kovové nožičky pridávajú do dizajnu moderný a industriálny vizuál. Na lavicu s poholdnosťou usadíte štyri až päť osôb. S jedálenským stolom Freya v rovnakej kolekcii dokonale vytvoríte kombináciu industriálneho dizajnu. 

Svojím unikátnym dizajnom a kombináciou prírodných materiálov s kovom sa lavica Freya stáva výborným doplnkom pre industriálny interiér. Ideálna je nielen ako sedenie, ale aj ako dekoratívny prvok v obývacej izbe, predsieni či spálni. Urobte si svoj priestor zaujímavým a jedinečným s touto industriálnou lavicou Freya.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

381,29 € s DPH

Znížená cena!

419,00 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Freyja

Podobný tovar v kategórií Lavice

►Luxusné a dizajnové lavice ►Koloniálny nábytok ►Vintage nábytok ►Industriálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Bez opierok ►Drevo / Masív - Borovica ►Kolekcia industriálneho nábytku Freyja



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti