FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Atypická vinotéka Marles v hnedo zlatej farbe z maívneho dreva s potlačou v valcovitom tvare 99 cm

EM31683

Vitajte vo svete elegancie a štýlu s vinotékou Marles v hnedo-zlatej farbe z masívneho dreva. Táto vinotéka nie je len praktickým miestom na uskladnenie vášho obľúbeného vína, ale aj nádherným kúskom nábytku, ktorý pridáva do vášho interiéru dotyk antiky a luxusu.

Vinotéka Marles v hnedo-zlatej farbe z borovicového masívu je nielen funkčná, ale aj esteticky príťažlivá. Je navrhnutá tak, aby poskytovala optimálne podmienky pre skladovanie vašich vínných fliaš, zatiaľ čo bohaté odtiene hnedo-zlatej farby a masívna konštrukcia z borovicového dreva pridávajú do vášho priestoru šarm a krásu. Povrch vinotéky je zakončený potlačou, ktorá tvorí jej vizuál atraktívnejším. Nesie v sebe 24 miest na uloženie vinných fliaš a po stranách sa nachádza 5 držiakov na vínne poháre. Vrch vinotéky môžete využiť na položenie dekorácií alebo občerstvenia pre návštevy. Ideálne umiestnenie pre tento kus nábytku sú obývacie, kuchynské či barové priestory.

S vintage vzhľadom a kvalitným spracovaním je vinotéka Marles vynikajúcou voľbou pre každého milovníka vína, ktorý ocení spojenie funkcionality a elegancie v jednom kuse nábytku. Nechajte sa uniesť atmosférou antiky a udržujte svoje víno v dokonalých podmienkach s touto nadčasovou vinotékou.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

308,49 € s DPH

Znížená cena!

339,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Vinotéky

►Dizajnové a luxusné vinotéky ►Koloniálny nábytok ►Vidiecky štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Oválny ►Otvorený ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Hnedá ►Zlatá ►Drevo / Masív - Borovica



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti