FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Vinotéka Crawley v koloniálnom štýle z masívneho dreva v hnedo zlatej farbe v oválnom tvare 81 cm

EM31684

Vitajte v svete koloniálneho luxusu s vinotékou Crawley v hnedo-zlatej farbe z masívneho dreva. Táto vinotéka nie je len praktickým miestom na uskladnenie vášho obľúbeného vína, ale aj nádherným kúskom nábytku, ktorý do vášho interiéru vnáša štipku koloniálneho šarmu.

Vinotéka Crawley v hnedo-zlatej farbe z borovicového masívu je navrhnutá s ohľadom nielen na funkčnosť, ale aj na estetiku. Otvorený dizajn s kovovými priehradkami na víno a čiernym kovovým rámom so zlatými detailmi pridáva do vášho priestoru eleganciu a exkluzivitu.

S koloniálnym vzhľadom a kvalitným spracovaním je vinotéka Crawley vynikajúcou voľbou pre každého milovníka vína, ktorý ocení spojenie funkcionality a elegancie v jednom kuse nábytku. Vinotéka je oblého valcovitého tvaru, ktorá v sebe nesie 6 vínových políc s úložnosťou 27 vínových fliaš.   Nechajte sa uniesť atmosférou koloniálneho luxusu a udržujte svoje víno v optimálnych podmienkach s touto nadčasovou vinotékou.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

181,09 € s DPH

Znížená cena!

199,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Crawley

Podobný tovar v kategórií Vinotéky

►Dizajnové a luxusné vinotéky ►Koloniálny nábytok ►Vidiecky štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívnych vinoték Crawley ►Oválny ►Otvorený ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Zlatá ►Drevo / Masív - Borovica



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti