FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový stojan na víno Milena z exotického lakovaného dreva Suar 101 cm

EM32109

Dizajnový stojan Milena, vyrobená z exotického lakovaného dreva Suar, predstavuje štýlový a originálny prírastok do vašej obývačky alebo baru. Unikátny kúsok nábytku je navrhnutý tak, aby pripomínal izbovú rastlinu, čo dodáva jeho dizajnu pútavý a hravý vzhľad. Jednotlivé miesta na odloženie až 12 fliaš vína sú navrhnuté tak, aby imitovali listy rastliny, čo umožňuje nielen praktické, ale aj esteticky príjemné uloženie vašich obľúbených vín.

Stojan nie len efektívne využíva priestor na uchovávanie vína, ale jeho vizuálne zaujímavý dizajn dodáva interiéru výrazný dekoratívny prvok. Perfektná pre milovníkov vína, ktorí chcú svoje zbierky prezentovať na viditeľnom a štýlovom mieste, stojan Milena skvele zapadne do moderných ako aj tradičných priestorov.

Použitie suarového dreva a laková úprava zaisťujú, že stojan je odolný a ľahko sa udržiava, zatiaľ čo jeho svetlohnedý odtieň pridáva teplý a príjemný pocit. Kúsok je nielen praktickým nábytkom, ale aj umeleckým dielom, ktoré oživí  priestor, či už ide o obývaciu izbu alebo bar. Vinotéka Milena tak kombinuje funkčnosť s unikátnym dizajnom, čím vytvára perfektné miesto pre uchovávanie a prezentáciu vína.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

153,79 € s DPH

Znížená cena!

169,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Vinotéky

►Dizajnové a luxusné vinotéky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►MDF ►Hnedá ►Atypický