FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový stojan na víno Milena z exotického lakovaného dreva Suar 80 cm

EM32111

Dizajnový stojan na víno Milena, vyrobený z exotického lakovaného dreva Suar, je štýlovým a originálnym doplnkom pre váš obývací priestor alebo bar. Jeho dizajn, ktorý pripomína izbovú rastlinu, dodáva tomuto kúsku nábytku pútavý a hravý vzhľad. Uloženie až 10 fliaš vína je navrhnuté tak, aby pripomínalo listy rastliny, čo umožňuje nielen praktické, ale aj esteticky príjemné usporiadanie vašich obľúbených vín.

Stojan nielen efektívne využíva priestor na uchovávanie vína, ale jeho vizuálne zaujímavý dizajn pridáva  interiéru výrazný dekoratívny prvok. Je ideálny pre milovníkov vína, ktorí chcú svoje zbierky prezentovať na viditeľnom a štýlovom mieste. Stojan Milena skvele zapadne do moderných ako aj tradičných priestorov.

Použitie suarového dreva a laková úprava zaisťujú, že stojan je odolný a ľahko sa udržiava, zatiaľ čo jeho svetlohnedý odtieň pridáva teplý a príjemný pocit. Tento kúsok nábytku je nielen praktický, ale aj umelecký, a oživí akýkoľvek priestor, či už ide o obývaciu izbu alebo bar. Stojan Milena tak kombinuje funkčnosť s unikátnym dizajnom, čím vytvára perfektné miesto pre uchovávanie a prezentáciu vína.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

117,39 € s DPH

Znížená cena!

129,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Vinotéky

►Dizajnové a luxusné vinotéky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►S úložným priestorom ►MDF ►Hnedá ►Atypický



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti