FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná béžová dvojsedačka Heaven s poťahom z buklé látky 202 cm

EM31978

Sedačka Heaven bude moderným a štýlovým centrom vašej obývačky. Béžová farba pôsobí elegantným dojmom a čo je najdôležitejšie, mäkké čalúnenie a príjemná poťahová látka vám zabezpečia maximálny komfort.

Sedačka má lineárny tvar so zjemnenými hranami, ktorý je inšpirovaný tvarom vankúša. Útulný vzhľad jej dodáva veľký počet vankúšov, konkrétne dva sedacie, päť veľkých opierkových, dva menšie a dva obdĺžnikové. Sedacia plocha s rozmerom 180 x 60 cm poskytuje pohodlné sedenie pre tri osoby.

Poťah je vyrobený z buklé látky v odtieni šampanskej béžovej. Sedačke dodáva zaujímavú vizuálnu štruktúru. Buklé patrí medzi obľúbené poťahové materiály pri nábytku v štýle art deco, avšak vďaka svojmu príjemnému mäkkému charakteru sa čoraz viac implementuje aj do moderných dizajnov.

Béžová farba vám umožňuje široké možnosti kombinovania s ďalším nábytkom. Pri umiestnení do obývačky v podobných neutrálnych odtieňoch dosiahnete nadčasový vzhľad. Lineárna silueta sa tiež hodí k modernému konferenčnému stolíku. Pokiaľ chcete priestor oživiť, môžete pridať aj výraznejšie farebné doplnky či kreslo, ktoré dodá miestnosti akcentový prvok.

Dostupnosť do 4-8 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

799,89 € s DPH

Znížená cena!

879,00 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Heaven

Podobný tovar v kategórií Sedačky

Podobné produkty Moderné sedačky

►Luxusné sedačky ►Moderný štýlový nábytok ►Kolekcia štýlového nábytku Heaven ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Béžová ►S opierkami ►Buklé čalúnené sedačky a kreslá ►Moderné sedačky