FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový štvorcový čalúnený taburet Heaven s béžovým čalúnením 100 cm

EM31977

Moderný dizajnový taburet Heaven okamžite pritiahne vašu pozornosť svojím originálnym  čalúnením v béžovej  farbe v odtieni šampanskej. Výrazným dizajnovým doplnkom je ozdobné šitie na hranách, ktoré pridáva dojem útulnosti a domáckej pohody. Taburet je ideálnym doplnkom k sedačke Heaven v rovnakom prevedení, ale jeho všestrannosť je neobmedzená. Môžete ho umiestniť do obývačky v škandinávskom štýle spolu s nábytkom v neutrálnych prírodných farbách, alebo ho kombinovať s farebnými doplnkami, ako sú koberec či deka, ktoré dodajú priestoru živý charakter.

Taburet Heaven však nie je len ideálny pre obývačku; jeho využitie nájdete aj v spálni alebo v pracovni. S rámom z topoľového dreva a nosnosťou až 180 kg poskytuje spoľahlivú podporu a pohodlie. Taburet je postavený na krátkych čiernych nožičkách, ktoré dodávajú eleganciu a štýl. Poťah taburetu je tiež možné vyvliecť z poťahu za účelom jeho vyčistenia, čo zabezpečuje praktickú údržbu a dlhodobú krásu tohto štýlového kúsku nábytku.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

235,69 € s DPH

Znížená cena!

259,00 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Heaven

Podobný tovar v kategórií Taburetky

Podobné produkty Taburetky s čalúnením

►Štýlové a luxusné taburetky a podnožky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Dizajnový nábytok ►Kolekcia štýlového nábytku Heaven ►Štvorcový ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Béžová ►Bez opierok ►Taburetky s čalúnením



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti