FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový okrúhly príručný stolík Salian z masívneho dreva v svetlej hnedej lakovanej farbe v atypickom tvare 45 cm

EM32108

Dizajnový okrúhly príručný stolík Salian, vyrobený zexotického lakovaného dreva Suar v svetlej hnedej farbe, okamžite pritiahne pozornosť svojím unikátnym a atypickým tvarom. Jeho špecifický dizajn zahŕňa točité zakrivenie s perforovaným otvorom, ktorý vytvára nevšedný a pútavý vizuál. Tento podstavec je tak nielen praktickým prvkom, ale aj umením samotným.

Perfektný pre moderné ako aj tradičné interiéry, Salian sa skvele hodí do obývačky, kuchyne alebo predsiene, kde môže slúžiť ako základ pre rôzne dekorácie. Jeho svetlohnedá laková farba a elegantné línie sa ľahko kombinujú s ďalším masívnym dreveným nábytkom v podobných odtieňoch, čím vytvárajú harmonický a príjemný priestor. 

Príručný stolík Salian je ideálny na umiestnenie izbových rastlín, umených diel alebo iných dekoratívnych predmetov, ktoré zdôraznia a oživia každý kút domova. Jeho estetický a funkčný dizajn robí z tohto stolíka vynikajúcu voľbu pre každého, kto hľadá originálny a štýlový prvok, ktorý pridáva nielen krásu, ale aj osobitý charakter do domova.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

126,49 € s DPH

Znížená cena!

139,00 €

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Príručné stolíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Luxusné a dizajnové podstavce ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Okrúhly ►MDF ►Hnedá ►Atypický



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti