FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Set masívnych štvorcových príručných stolíkov Cascara z mangového dreva v hnedej farbe 45/40cm

EM30717

Predstavujeme vám súpravu štvorcových príručných stolíkov Cascara, ktorá je elegantným doplnkom na vylepšenie interiéru vášho domova. Tieto príručné stolíky sú vyrobené z lakovaného mangového dreva a predstavujú dokonalú kombináciu nadčasovej krásy a špičkového remeselného spracovania.

Súprava obsahuje dva stolíky, ktoré poskytujú všestrannosť a štýl pre akýkoľvek priestor. Veľký stolík má rozmery 40 cm x 45 cm x 40 cm, zatiaľ čo malý stolík ponúka kompaktné rozmery 35 cm x 40 cm x 35 cm. Vďaka hrúbke stolovej dosky 1,8 cm sú tieto stolíky veľmi odolné.

Prírodná hnedá farba súpravy príručných stolíkov Cascara umocňuje ich organický pôvab a bez problémov dopĺňa rôzne interiérové motívy. Lakované mangové drevo dodáva stolíkom nádych sofistikovanosti, zvýrazňuje jedinečnú kresbu a zvyšuje celkový estetický dojem.

Tieto príručné stolíky sú navrhnuté tak, aby zapôsobili, a ponúkajú viac než len funkčnosť. Slúžia ako výrazné kúsky, ktoré bez námahy spájajú štýl a praktickosť. Umiestnite ich vedľa pohovky, postele alebo kresla, aby ste získali praktickú plochu na svoje veci, či už ide o šálku kávy, čaju alebo knihu.

Investujte do krásy štýlového nábytku so súpravou príručných stolíkov Cascara. Premeňte svoj obývací priestor na oázu elegancie a sofistikovanosti. Doprajte si nadčasový pôvab týchto výnimočných príručných stolíkov.

 

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

126,49 € s DPH

Znížená cena!

139,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príručné stolíky

Podobné produkty Príručné stolíky z dreva

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Štvorcový ►Bez nožičiek ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Drevo / Masív - Mango ►Príručné stolíky z dreva



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti