FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Príborník Laticia Blanca vo vidieckom štýle so štyrmi sklenenými dekorovanými dvierkami v bielej farbe 186 cm

EM31772

Oživte svoj interiér s príborníkom Laticia Blanca vo vidieckom štýle, ktorý kombinuje tradičný dizajn s modernými prvkami. Tento príborník je vyrobený z kvalitného masívneho dreva a má elegantnú bielu farbu, čím pridáva vášmu priestoru svetlý a pôvabný vzhľad. Príborník rozdelený na dve skrinky má vnútro obsahujúce police a tvrdené sklo a núdzové kovové rukoväte na dvierkach.

Štyri sklenené dvierka príborníka majú unikátny prekrížený dizajn vyplnený sklom, čo dodáva nábytku šarm a osobitý štýl. Táto kombinácia umožňuje elegantné vystavenie vášho porcelánu, dekoračných predmetov či iných cenných kúskov.

Obdĺžnikový tvar príborníka Silis pridáva do vášho interiéru harmonický a dobre vyvážený prvok. Tento nábytok nie je len vizuálne príjemný, ale aj praktický, poskytujúc dostatok úložného priestoru pre rôzne predmety.

Príborník Silis je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú spojenie vidieckeho štýlu s moderným designom. Zvýraznite krásu svojho domova týmto príborníkom, ktorý dodá vášmu interiéru osobitý charakter a eleganciu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 939,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Laticia Blanca

Podobný tovar v kategórií Jedáleň

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Luxusný nábytok do jedálne ►Luxusné príborníky a komody ►Koloniálny nábytok ►Vidiecky štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►Bez nožičiek ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Sklo ►Drevo / Masív - Borovica ►Kolekcia luxusného vidieckeho nábytku Laticia Blanca ►Moderné príborníky a komody



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti