FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná taupe sivá kožená barová stolička Forma Moderna z masívu 93cm

EM30877

Luxusná barová stolička z kolekcie nábytku Forma Moderna môže byť tým správnym kúskom, ktorý prinesie do Vašej jedálne, kuchyne, či do priestorov Vášho podniku a reštaurácie presne to, čo hľadáte.

Moderná barová stolička Forma Moderna sa pýši svojím kvalitným čalúnením z eko-kože, ktoré je nie len príjemné na dotyk, ale taktiež si môžete vybrať farebné prevedenie tak, aby najlepšie doplnilo dekor Vášho priestoru. Pre výber farebného prevedenie nás stačí kontaktovať!

Koženkové čalúnenie perfektne doplnia nožičky z masívneho jaseňového dreva v bledohnedej farbe, ktoré dopĺňa chrómový detail, ktorý prinesie nádych avantgardného štýlu pre tento jedinečný kúsok.

Pohodlie pri sedení Vám zaručí spomenuté čalúnenie z eko-kože, a taktiež mäkká výplň sedáku a chrbtovej opierky z polyuretánovej peny.

Moderná kožená barová stolička Forma Moderna je vhodným kúskom aj pre tých najnáročnejších, jedinečné vlastnosti tejto stoličky a jej taliansky dizajn Vás presvedčia, že do kvality sa oplatí investovať!

Dostupnosť do 2-6 týždňov

439,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Barový nábytok

Podobné produkty Barové stoličky

►Luxusný barový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►S nožičkami ►Kov - Chróm ►Čalúnený - Koža ►Biela ►Hnedá ►Strieborná ►Drevo / Masív ►Bez opierok ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Barové stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti