FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálny drevený barový stôl Mammut hnedý 120cm

EM32053

Prineste si jedinečný industriálny nábytok do Vášho domova s barovým stolom kolekcie moderného industriálneho nábytku Mammut.

Dizajnový barový stolík Mammut vyniká svojou vrchnou doskou z lakovaného akáciového dreva v teplej prírodne hnedej farbe, ktoré dodáva autentický a neopakovateľný naturálny vzhľad. Hnedá farba akáciového dreva prináša do priestoru pocit tepla a pohody, zatiaľ čo prírodné línie a textúry na doske odrážajú prírodný vzhľad.

Nožičky z kovu s čiernym práškovým nástrekom dopĺňajú drevenú dosku a spolu tak vytvárajú pevný a stabilný základ. Táto kombinácia materiálov zabezpečuje dlhú životnosť stola, a taktiež podčiarkuje jeho industriálny dizajn a dodáva mu moderný nádych.

Barový stôl Mammut prinesie do každého interiéru nezameniteľný charakter a štýl. Vďaka tomuto barovému stolu môžete vytvoriť vo Vašom domove pohodlný kútik pre rannú kávu alebo večerné posedenia s priateľmi.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

317,59 € s DPH

Znížená cena!

349,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Mammut

Podobný tovar v kategórií Barový nábytok

Podobné produkty Barové stoly

►Luxusný barový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Kolekcia dizajnového nábytku Mammut ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Čierna ►Hnedá ►Barové stoly



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti