FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná orientálna obdĺžniková barová Verdy skrinka z brestového deva v medovej farbe 160 cm

EM32277

Luxusná obdĺžniková barová skrinka v orientálnom štýle je jedinečný kúsok z brestového dreva. Dominantným prvkom na skrinke sú jej dvierka a vysoká konštrukcia. Dvierka na skrinke sú zložené z drevených úzkych latiek, ktoré jej dodávajú prírodný vzhľad. Vo vnútri skrinky sa nachádzajú dve praktické poličky, kde si môžete umiestniť fľaše, poháre na víno či kuchynský riad. Minimalistickým detailom na dvierkach sú kovové úchytky s hladkým matným povrchom. Konštrukcia je vyrobená z kovu v matnej čiernej farbe, ktorá kopíruje tvar skrinky v obdĺžnikovom tvare. 

Povrch skrinky je hladký s viditeľnou dyhou čo dodáva skrinke naturálny vzhľad. 

Barovú skrinku odporúčame umiestniť do barových priestorov, jedální či obývačiek, ktoré sú zariadené v orientálnom štýle s industriálnym nádychom. Taktiež je ideálne kombinovať skrinku s nábytkom, ktorý má kovovú čiernu konštrukciu alebo je vyrobený z masívneho dreva v teplých medových farbách. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 909,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Barový nábytok

Podobné produkty Barové skrinky

►Luxusný barový nábytok ►Industriálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív - Brest ►Barové skrinky