FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný orientálny obdĺžnikový trojdverový príborník Verdy z brestového dreva v hnedej medovej farbe 180 cm

EM32275

Luxusný príborník sa nesie v orentálnom štýle čo je jedinečný kúsok pre vašu obývaciu izbu alebo kuchyňu či jedáleň, kde sa bude vynímať po estetickej aj funkčnej stránke. 

Dominantným prvkom na príborníku sú jeho dvierka, ktoré sú zložené z niekoľkých lát uložených aj pozdĺžne, aj priečnie čo príborníku dáva orientálny vzhľad. V prúborníku sa nachádzajú celkom tri poličky, ktoré vám poskytnú dostatok úložného priestoru napríklad pre kuchynský riad či rôzne dekorácie. Nad skrinkami sa nachádzajú tri zásuvky, ktoré majú praktickú veľkosť pre uschovanie drobných vecí alebo príboru. Minimalistický detail na skrinkách a zásuvkách su malé kovové čierne úchytky s hladkým matným povrchom. Nožičky sú zložené z čiernej kovovej konštrukcie, ktorá kopíruje obrys príborníka v obdĺžnikovom tvare. Nožičky sú spojené kovovými tyčami čo pridáva príborníku stabilitu. Príborník je vyrobený z brestového dreva s výraznou drevenou dyhou v hnedej medovej farebnej palete s hladkým lakovaným povrchom. 

Príborník sa hodí do obývacích izieb či jedální alebo kuchýň, ktoré sú zariadené v orientálnom štýle s industriálnym nádychom, ktoré vytvoria práve kovové prvky či už ako konštruckia na regáloch alebo nožičky na skrinkách doplnené masívným drevom v hnedej medovej farbe. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 999,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Príborníky a komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív - Brest ►Moderné príborníky a komody