FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná čierna art deco barová skrinka Vincent s kovovými detailmi v zlatej farbe a vnútorným zrkadlom 166 cm

EM32028

Barová skrinka Vincent prinesie do vašej jedálne či obývačky luxus éry art deco. Kombinácia čiernej farby so zlatými kovovými detailmi pôsobí elegantným sofistikovaným dojmom. Oceníte tak nie len jej praktické využitie, ale tiež aj dekoratívny charakter.

Tvar skrinky je moderný a lineárny. Je položená na prečnievajúcej podstave s dlhými štíhlymi nožičkami, ktoré sa smerom nadol mierne zužujú. Kontrastom k tomu je výrazná okrúhla úchytka na otváranie dvierok z kovu vo výraznej zlatej farbe. Z rovnakého materiálu je aj krížová spojnica nožičiek a ich ukončenie v spodnej časti.

Za dvojitými dvierkami sa nachádza úložný priestor predelený policou, čím vzniká dostatok miesta na poháre, fľaše a ďalšie barové náradie. Zadná interiérová stena je zrkadlová a jej lesklý povrch zdôrazňuje luxusný charakter nábytku. 

Barová skrinka Vincent pôsobí distingvovaným dojmom a oceníte ju v jedálni či v obývačke zariadených v art deco štýle. Môžete pridať stoličky alebo sedačku so zlatými kovovými nožičkami. Skvelou voľbou je aj nábytok s použitím ďalších luxusných materiálov, ako napríklad jedálenský stôl alebo konferenčným stolík s mramorovou vrchnou doskou.

Skrinku môžete umiestniť do priestorov zariadených v neutrálnych tmavých odtieňoch, kde vyniknú zlaté detaily a dodajú priestoru luxusný akcentový prvok. Kombinácia čiernej a zlatej farby je však univerzálna a ľahko ju doplníte aj výraznejším farebným, lesklým metalickým nábytkom v glamour štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 429,00 € s DPH

Podobné produkty Barové skrinky

►Art-deco nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►MDF ►Kov ►Sklo ►Čierna ►Zlatá ►Nábytok v Glamour štýle ►Barové skrinky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti