FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Etno obdĺžniková čierno zlatá barová skrinka Astrid s vyrezávanou mandalou so zlatými detailmi 120 cm

EM32136

Etno obdĺžniková barová skrinka Astrid s očarujúcou rezbou v tvare mandaly je ideálny kúsok do vašej obývačky alebo baru kde bude pútať pozornosť na svoj jedinečný dizajn. 

Barová skrinka je obdĺžnikového tvaru s kovovou konštrukciou v zlatej farbe. Podstavná konštrukcia je taktiež obdĺžnikového tvaru, ktorá sa skladá zo štyroch nožičiek, ktoré sú orámované z vrchnej aj spodnej časti čo jej dodáva stabilitu. Drevené dvierka skrinky sú vyrezávané do tvaru mandaly pričom jej pozadie v čiernej farbe skvelo kontrastuje so zlatou farbou s detailami mandaly. Dvierka majú priam hypnotický 3D efekt , od ktorého si nebudete vediť odtrhnúť oči vy ani vaši hostia. Mandala  je harmonické spojenie kruhu a štvorca, kde kruh je symbolom neba, transcedencie, vonkajších síl a nekonečna, pričom štvorec predstavuje vnútorné sily, to, čo je spojené s človekom a zemou. Oba obrazce spojuje centrálny bod, ktorý je zároveň počiatkom i koncom celého systému. Vo vnútry skrinky sa nachádza šesť priestranných políc, ktoré vám poslúžia na úschovu tanierov, pohárov či iných vecí potrebných na odloženie. Skrinku odporúčame ladiť s art deco, glamour alebo etno nábytkom v tmavých farbách so zlatými detailmi. 

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

599,69 € s DPH

Znížená cena!

659,00 €

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Barové skrinky

►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Čierna ►Zlatá ►Drevo / Masív - Mango ►Etno nábytok ►Nábytok v Glamour štýle ►Barové skrinky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti