FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Art-deco luxusná zlatá jedálenská stolička Brilon so zamatovým čalúnením 78cm

MLV22716

Luxusná jedálenská stolička Brilon sa stane šperkom každého luxusného interiéru s prvkami Art-deco štýlu. Stabilitu stoličky zabezpečuje lesklá kovová konštrukcia v zlatom odtieni, ktorá sa harmonicky dopĺňa so zamatovým leskom jej poťahu. Horčicový poťah na sedadle je kontrastne doplnený vzorovaným poťahom operadla s geometrickým Art-deco motívom. Môžete ju kombinovať s jedálenskými stolmi z masívneho dreva s exotickou kresbou, luxusnými kamennými povrchmi či prvkami z lesklého kovu. Stoličku Brilon odporúčame kombinovať s prvkami z našej rovnomennej kolekcie, v ktorej nájdete širokú ponuku produktov v rovnakom štýle.

Pre informácie o dostupnosti a cene produktu nás prosím kontaktujte.

Popis produktu


Nábytok kolekcie Brilon predstavuje precízne a vysoko originálne dizajnové kúsky, ktoré sa oprávnene hlásia svojim prevedením k luxusnému a opluentnému art-deco nábytku. Prevedenie nábytku obsahuje materiály s vysokým leskom v elegantnej a luxusne pôsobiacej čiernej a zlatej farbe, ktoré spolu s ďalšími odtieňmi zlatej, žltej až po horčicovú vytvárajú luxusný zlato-čierny kontrast. Pri výrobe nábytku je použité tvrdé masívne drevo, ktoré je povrchovo upravené do čierneho lesklého vzhľadu. Nožičky sú vyzdobené ukočením v zlatej farbe a väčšina kolekcie sa nesie v horčicovom čalúnení v kombinácii s károvaným poťahom opierky. Nábytok tejto kolekcie sa nestratí ani v miestnostiach zariadených v trblietkavom luxusnom Glamour štýle pripomínajúcom Gatsbyho opulentne zariadený dom známy z rovnomenného filmu. K dokonalosti luxusného vzhľadu je odporúčané kombinovať nábytok s podlahami v čiernom lesklom prevedení s použitím luxusných materiálov ako napríklad mramor, onyx a prípadne aj lesklej veľkoformátovej dlažby. Nič na náhodu neponechá ani využitie epoxidového náteru podlahy, ktorý je možné farebne variovať vo veľmi jemých odtieňoch. K stenám tiež odporúčame pristúpiť precízne s využitím kvalitných tapiet s geometrickými obrazcami Art-deco respektíve je možné využiť aj štukové nátery s odtienmi zlatej a tmavo zelenej farby. Nábytok v art-deco štýle Brilon sa hodí aj do reprezentatívncyh priestorov firiem, lobby barov luxusných hotelov či do štýlových reštaurácii.

Ak sa chcete presvedčiť na vlastné oči o kvalite a luxusnom vzhľade nábytku v art-deco štýle, pozývame vás do nášho showroomu v Bratislave na Zámockej ulici 24 pod hradom. V prípade otázok sme vám k dispozícii telefonicky +421 948 818 897 a aj emailom: info@estila.sk.

Príbuzné produkty Kolekcia Brilon

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Art-deco nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Oranžová ►Zlatá ►So vzorom (viacfarebná) ►Žltá ►Klasické ►Bez opierok ►Kolekcia luxusného Art-deco nábytku Brilon ►Čalúnené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti