FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Jedálenská stolička Vita Naturale čalúnená ekokožou v elegantnej norkovej farbe z masívneho dreva v prevedení orech 79cm

EM30443

Predstavujeme vám našu luxusnú jedálenskú stoličku čalúnenú ekokožou v elegantnej norkovej farbe, ktorá je navrhnutá tak, aby do vášho domova vniesla nádych tepla a elegancie. Sedadlo a operadlo tejto stoličky sú čalúnené vysokokvalitnou polyuretánovou penou, čo zaručuje maximálne pohodlie počas stolovania.

Táto jedálenská stolička, vyrobená s konštrukciou z masívneho jaseňového dreva moreného na úžasnú orechovú farbu, je dostatočne univerzálna a funkčná, aby doplnila akýkoľvek štýl interiéru. Jej jedinečný a originálny dizajn dodá vašej jedálni minimalistický a moderný nádych, pričom zaručuje najvyššiu úroveň kvality a pohodlia.

Naša luxusná jedálenská stolička je vyrobená len z tých najkvalitnejších materiálov, čo zaručuje, že odolá skúške časom a poskytne vašej domácnosti dlhodobo funkčný nábytok. Či už organizujete formálnu večeru alebo si vychutnávate neformálne jedlo s rodinou a priateľmi, pohodlná veľkosť a čalúnenie našej stoličky zaručujú maximálne pohodlie bez toho, aby ste museli robiť kompromisy na úkor štýlu.

Vylepšite svoje stolovanie s našou luxusnou jedálenskou stoličkou čalúnenou ekokožou a dodajte svojmu domovu nádych sofistikovanosti a elegancie. Objednajte si teraz a zažite dokonalú kombináciu štýlu, kvality a pohodlia v jednom skvostnom kuse nábytku.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

719,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Kožené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Do U ►S nožičkami ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Béžová ►Sivá ►Drevo / Masív ►Bez opierok ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Drevené jedálenské stoličky ►Kožené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti