FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlová sivá stolička Vita Naturale sivá s čiernymi matnými nožičkami 81cm

EM30507

Prineste do Vašej jedálne nadčasovú eleganciu a pohodlie so štýlovou jedálenskou stoličkou z kolekcie moderného nábytku Vita Naturale. Tento moderný kúsok ponúka univerzálny moderný dizajn, ktorý je dosiahnutý elegantným látkovým čalúnením v sivom odtieni. Jemné sivé čalúnenie je  zdobené matnými čiernymi nožičkami z nehrdzavejúcej ocele, vďaka čomu je jedálenská stolička Vita Naturale ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu štýlu a funkčnosti.

Farebné spojenie sivých a čiernych odtieňov vytvorí moderný taliansky dizajn, ktorý je perfektne doplnený komfortným prevedením sedáku a opierky, vyplnených mäkkou polyuretánovou penou. Chrbtové operadlo jedálenskej stoličky sa nesie v jemne zaoblenom obopínajúcom tvare, čím zaručí pevnosťstabilitu.

Nadčasový dizajn jedálenskej stoličky Vita Naturale harmonicky zapadne do rôznych moderných interiérov,  v ktorých svetlosivé čalúnenie osvieži vzhľad a dodá obľúbený moderný šarm a pôvab.

Jedálenská stolička Vita Naturale je kvalitným kúskom, ktorý prináša teplo, eleganciu a stabilitu. Nechajte sa potešiť nadčasovým vzhľadom a komfortom, ktorý prináša jedálenská stolička Vita Naturale, a obohaťte Váš interiér o tento nezameniteľný moderný nábytok.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

399,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Sivá ►Klasické ►Bez opierok ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Čalúnené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti