FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Kožená jedálenská stolička Vita Naturale čierna 83cm

EM30569

Luxusná jedálenská stolička Vita Naturale Vám ponúka nadčasový moderný vzhľad, ktorý je ideálny pre každú modernú domácnosť. Jedálenská stolička prinesie elegantné, koženkové čalúnenie v čiernej farbe, ktoré je doplnené pochrómovanou konštrukciou nôh z nehrdzavejúcej ocele. Táto kombinácia chrómových nôh a čierneho koženkového čalúnenia dodáva kreslu elegantný a moderný vzhľad, ktorý prinesie nádych talianskeho dizajnu a avantgardného štýlu.

Zaoblená konštrukcia a nožičky jedálenskej stoličky spolu so sedadlom a opierkami z polyuretánovej peny poskytujú vynikajúce pohodlie, vďaka čomu je stolička Vita Naturale ideálnou voľbou na dlhé večere alebo na pohostenie hostí. Vďaka svojmu všestrannému a funkčnému dizajnu jedálenská stolička Vita Naturale bez problémov zapadne do každej obývačky ako minimalistické kreslo alebo jedálne a stane sa ústredným prvkom priestoru.

Minimalistický dizajn spoločne s mäkkým čalúnením je doplnený jedinečným vyhotovením nôh z chromu, ktorý z jedálenskej stoličky Vita Naturale robia dokonalý doplnok do každého interiéru. Či už chcete dodať svojej jedálni nádych elegancie alebo svojej obývačke jedinečný štýl v podobe kresla, stolička Vita Naturale je tou správnou voľbou. Investujte do jedálenskej stolilčky Vita Naturale a doprajte si nádych talianskej elegancie a nadčasového dizajnu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

589,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Kožené jedálenské stoličky

►Kreslá ►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►S nožičkami ►Kov - Chróm ►Čalúnený - Koža ►Biela ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Kožené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti