FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Kožená jedálenská stolička Vita Naturale biela 83cm

EM30570

Dodajte štýl Vašej jedálni vďaka modernej jedálenskej stoličke z kolekcie Vita Naturale. Jedálenská stolička Vita Naturale disponuje nadčasovým talianskym dizajnom, ktorý je doplnený modernými elegantnými líniami a vzhľadom, ktorý určite zaujme. Dizajnové prevedenie jedálenskej stoličky je dosiahnuté vďaka vyhotoveniu z eko-kože v bielej farbe, ktoré Vám zaručí maximálne pohodlie pri stolovaní.  

Jedinečnou vlastnosťou jedálenskej stoličky Vita Naturale je jej chrómovaná konštrukcia nôh z nehrdzavejúcej ocele, ktorá stoličke dodáva sofistikovanosť a avantgardný štýl. Polmesiacovitý tvar nôh spoločne s chrbtovou opierkou vytvára originálny dizajn, ktorý je výrazný a elegantný zároveň.

Zažite maximálne pohodlie vďaka bohato polstrovanému, mäkkému sedadlu z polyuretánovej peny a obklopujúcim opierkám v spomenutom zaoblenom, polmesiacovitom tvare. Táto univerzálna a funkčná stolička je ideálna do každého typu obývačky alebo jedálne.

Minimalistický, nadčasový dizajn, mäkké koženkové čalúnenie v bielej farbe a originálne prevedenie chromových nožičiek robia z tejto jedálenskej stoličky výrazný a elegantný kúsok, ktorý prinesie do Vašej jedálne najnovšie trendy vo svete nábytku.

Naša koženková jedálenská stolička Vita Naturale je dokonalým doplnkom do vašej domácnosti, ak hľadáte modernú a pohodlnú jedálenskú stoličku s talianskym dizajnom a modernými elegantnými líniami.

Pre informácie o dostupnosti a cene produktu nás prosím kontaktujte.

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Kožené jedálenské stoličky

►Kreslá ►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►S nožičkami ►Kov - Chróm ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Kožené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti