FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná jedálenská stolička Vita Naturale kožená s opierkami 88cm

EM30585

Predstavujeme jedálenskú stoličku Vita Naturale, moderný a sofistikovaný kus nábytku s talianskym dizajnom, ktorý umocní moderný vzhľad vašej jedálne. Jedálenská stolička Vita Naturale sa pýši kvalitným čalúnením z eko-kože, ktoré zaručí štýlový vzhľad a pohodlie. Minimalistický dizajn stoličky dopĺňajú bočné opierky s vysokou chrbtovou opierkou a nohy z jaseňového masívneho dreva vo farbe hnedého orecha, ktoré jej dodávajú nadčasový a avantgardný vzhľad, ideálny pre moderné domácnosti.

Originálny dizajn stoličky a kombinácia bielej koženky a jaseňových nôh vo farbe orecha vytvoria v jedálni hrejivú a príjemnú atmosféru a dodajú jej osobný nádych, ktorý zaručí jedinečnosť vášho interiéru. Veľkosť sedadla a výplň z polyuretánovej peny, ako aj obopínajúca konštrukcia operadla poskytujú maximálne pohodlie s dôrazom na nadčasový moderný vzhľad.

Moderná jedálenská stolička Vita Naturale je dokonalým spojením moderného dizajnu a talianskej elegancie. Jej minimalistický dizajn v kombinácii s kvalitnými materiálmi z nej robí nevyhnutnosť pre každého, kto hľadá sofistikované a pohodlné stolovanie. Stolička Vita Naturale perfektne vynikne s nábytkom z rovnomennej kolekcie, najmä s našími sklenenými jedálenskými stolmi.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

619,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Kožené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Orech ►Čalúnený - Koža ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Voliteľná farebnosť ►Klasické ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Kožené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti