FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Elegantná jedálenská stolička Vita Naturale s chromovou podstavou 96cm

EM30600

Zažite luxusné stolovanie s našou stoličkou z kolekcie Vita Naturale, ktorá je moderne navrhnutá s dôrazom na taliansky štýl a elegantný, nadčasový vzhľad. Stolička Vita Naturale sa chváli moderným avantgardným vzhľadom, ktorý je dosiahnutý vďaka bielemu čalúneniu z eko-kože a originálnou mikrónovou pochrómovanou konštrukciou nôh z nehrdzavejúcej ocele, ktorá svojím výrazným vzhľadom určite upúta pozornosť vo vašej jedálni. Operadlo a sedadlo sú vyrobené z polyuretánovej peny, čo zaručuje mäkkosť a maximálne pohodlie.

Jedálenská stolička Vita Naturale s nádychom talianskej elegancie je nielen estetická, ale aj všestranná a dokonale zapadne do každej jedálne alebo kuchyne v modernom štýle, najmä s lesklými a sklenenými jedálenskými stolmi. Jedálenská stolička Vita Naturale Vám taktiež ponúka možnosť výberu farby prevedenia alebo materiálu, aby sa stala perfektným kúskom do Vášho interiéru, stačí nás kontaktovať!

Minimalistický dizajn, mäkké čalúnenie z bielej koženky a originálna konštrukcia polmesiacových nôh majú nielen elegantný dizajn, ale poskytujú aj stabilitu pre pohodlné stolovanie. Investujte do našej stoličky Vita Naturale a posuňte svoje stolovanie na vyššiu úroveň.

Pre informácie o dostupnosti a cene produktu nás prosím kontaktujte.

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Kožené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Kov - Chróm ►Čalúnený - Koža ►Strieborná ►Voliteľná farebnosť ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Kožené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti