FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná jedálenská stolička Urbano sivá s bielymi nožičkami 82cm

EM30757

Hľadáte moderný nábytok, ktorý dokonale spája eleganciu s praktickosťou a dodá taliansky dizajn Vášmu jedálnemu priestoru? Predstavujeme Vám jedálenskú stoličku Urbano, ktorá je skutočným vyjadrením modernej estetiky a pohodlia.

Stolička Urbano Vás zaručene osloví svojim nadčasovým štýlom a vzhľadom. Čalúnené sedadlo a opierka v tónoch sivej farby  sú doplnené bielo lakovanými epoxidovými oceľovými nohami, ktoré vytvárajú svieži kontrast a dodávajú stoličke moderný šmrnc s nádychom luxusu. Sedadlo s mäkkou výplňou z polyuretánovej peny zabezpečuje maximálne pohodlie počas každého stolovania.

Moderný jedálenský nábytok, akým je stolička Urbano, nielenže prinesie taliansky štýl do Vášho interiéru, ale taktiež ponúkne jednoduchosť a praktickosť. Bez ohľadu na to, či plánujete úplnú renováciu jedálne alebo len pridávate jednotlivé kúsky, jedálenská stolička Urbano so svojím dizajnovým duchom bude iste vynikajúcim doplnkom.

Neváhajte a doprajte si kombináciu štýlu, pohodlia a kvality s modernou jedálenskou stoličkou Urbano.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

329,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Urbano

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Sivá ►Klasické ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano ►Čalúnené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti