FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná kožená jedálenská stolička Urbano hnedá 79cm

EM30758

Chystáte sa premeniť Vašu jedáleň a dodať jej kvalitný moderný nábytok, alebo hľadáte jedinečné doplnky, ktoré by umocnili moderný taliansky dizajn Vášho interiéru?  Prineste do Vášho interiéru luxusnú jedálenskú stoličku Urbano a zamilujte si jej modernú estetiku.

Moderná jedálenská stolička Urbano v sebe spája moderný a nadčasový taliansky štýl s nezameniteľným komfortom. Obopínajúce operadlo a sedadlo stoličky sú čalúnené v hnedom odtieni kvalitnej eko-kože, ktorá pôsobí exkluzívne a významne pridáva na hodnote celkového vzhľadu stoličky. Jej konštrukciu podporujú elegantné nožičky z lesklej chrómovej ocele, ktoré dokonale kontrastujú s hlbokou hnedou farbou čalúnenia.

Okrem svojho vzhľadu Vám stolička Urbano ponúka kvalitné a funkčné prevedenie, ktoré zaručí pohodlie vďaka mäkkej výplni z polyuretánovej peny a ergonomickému tvarovaniu operadla.

Luxusná jedálenská stolička Urbano je jedinečným kúskom, ktorý poteší každého, kto si zakladá na kvalite, štýle a dizajne. Ak hľadáte stoličku, ktorá vo Vašej jedálni vytvorí atmosféru sofistikovanosti a elegancie, neváhajte a zvoľte koženú jedálenskú stoličku Urbano.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

349,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Urbano

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Kožené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Kov - Chróm ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Strieborná ►Klasické ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Kožené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti