FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Jedálenská stolička Forma Moderna z masívu krémová 78cm

EM30873

Nechajte sa uniesť eleganciou a hrejivými farbami modernej stoličky Forma Moderna. Tento dizajnový kúsok Vám ponúka taliansky štýl v kombinácií s komfortným, pevným prevedením z kvalitných materiálov.

Moderná jedálenská stolička Forma Moderna Vám ponúka textilné čalúnenie v krémovo bielej až béžovej farbe, ktoré je obohatené o jemné dizajnové prešívanie po obvode sedadla a na sedacej časti. Krémové čalúnenie je doplnené konštrukciou a nožičkami z masívneho jaseňového dreva v bledohnedej farbe, ktoré krásne vynikne s farebným prevedením čalúnenia.

Dizajnovú stránku s dôrazom na eleganciu a jemnosť s nádychom prírody doplní komfortné prevedenie tvarovaného, zaobleného sedáku a opierky s mäkkou výplňou z polyuretánovej peny.

Minimalistický dizajn zaručí ľahkú kombinovateľnosť s moderným lesklým a dreveným nábytkom, zatiaľ čo farebné odtiene stoličky Forma Moderna prinesú jedinečnú teplú atmosféru do Vašej jedálne.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

359,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Bez opierok ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Čalúnené jedálenské stoličky



Naša stránka využíva pre správne poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory Cookies.

Ďalším pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich využívaním. Ďalšie podrobnosti